Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

СІКОРСЬКИЙ ВАСИЛЬ ЙОСИПОВИЧ 01.01.1980 - 05.01.2024 (уродженець с.Подорожнє, житель смт.Журавно, похований смт.Журавно)

Дата: 07.01.2024 22:56
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

07 січня 2024 року в селищі Журавно велелюдно провели в останню дорогу Героя, вірного Захисника України ВАСИЛЯ СІКОРСЬКОГО.

Віддати останню шану Герою за найвищу жертву в ім’я Батьківщини, розділити страшний біль втрати разом із рідними та близькими Воїна, зібрались друзі, односельчани, побратими, керівництво громади, духовенство, представники першого відділу Стрийського РТЦК та СП (м. Жидачів) та мешканці громади.

Немає слів для розради, коли втрачають найдорожчих… Лише спільна молитва та вдячність за відвагу у воїнстві, жертовність та подвиг у боротьбі за вільне майбутнє для України, для усіх нас.

СІКОРСЬКИЙ ВАСИЛЬ ЙОСИПОВИЧ народився 01.01.1980 року в с. Подорожнє, де провів дитячі та шкільні роки. Після закінчення школи навчався в Стрийському ВПУ 35, відслужив в армії. Одружився, із дружиною Оксаною прожив в шлюбі 20 років та разом виховали двох синів - Віталія та Володимира. Проживав з сім’єю в смт. Журавно.

Віддано боронячи Україну від російської навали, виконував бойові завдання в Донецькій області. Тяжка хвороба змусила проходити лікування в Дніпрі, потім продовжив лікування у Львові, де 05 січня 2024 року й перестало битися серце безстрашного Воїна.

Пекучий жаль та глибокий сум стискав серця присутніх… Страшна, невимовна втрата для рідних та близьких… Тяжка втрата для усієї громади, адже гинуть найкращі та гідні сини України.

Щирі співчуття рідним і близьким Воїна висловив голова громади Василь Вітер:«Клята війна забрала ще одне молоде життя, життя справжнього Героя, патріота України, хороброго Воїна, який безстрашно став на захист рідної землі від московських нелюдів-окупантів. Доземно схиляємо голови перед нашим земляком в пошані та вдячності за жертовний чин. Неможливо знайти слова розради для Вас, рідних та близьких, щоб загоїти невимовний біль від втрати найріднішої людини. Ми дякуємо Вам за вашого сина, брата, чоловіка, батька, що до останнього стояв за Україну, за всіх нас. Щиро розділяємо Ваше горе і завжди пам’ятатимемо нашого Героя. Заради пам’яті усіх тих Воїнів, хто поклав душу і тіло в боротьбі за Україну, заради правди і справедливості ми обов’язково вистоїмо та переможемо ненависних московитів!»

Вічна пам’ять та шана відважному Захиснику ВАСИЛЮ СІКОРСЬКОМУ!

Пам’ятаймо, якою ціною Україна сьогодні виборює Незалежність!

 Герої не вмирають!

Слава Україні! Слава її Героям!

 

Публікації на сайті Журавненської селищної ради:

https://zhuravnenska-gromada.gov.ua/news/1704535444/

https://zhuravnenska-gromada.gov.ua/news/1704560237/

https://zhuravnenska-gromada.gov.ua/news/1704658196/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень