Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Журавненська громада втратила ще одного Героя… Воюючи за Україну, від тяжкого захворювання помер наш земляк, Герой ВАСИЛЬ СІКОРСЬКИЙ

Дата: 06.01.2024 11:49
Кількість переглядів: 5028

Фото без опису

Вкотре до громади надійшла скорботна звістка: про ще одне обірване кривавою війною життя мужнього українського захисника, нашого земляка… 05 січня 2024 року внаслідок тяжкого захворювання помер Захисник України, Герой ВАСИЛЬ СІКОРСЬКИЙ, житель смт. Журавно.

СІКОРСЬКИЙ ВАСИЛЬ ЙОСИПОВИЧ народився 01.01.1980 року в с.Подорожнє, проживав в смт. Журавно.

Віддано боронячи Україну від російської навали, виконував бойові завдання в Донецькій області. Тяжка хвороба змусила проходити лікування в Дніпрі, потім продовжив лікування у Львові, де 05 січня 2024 року й перестало битися серце безстрашного Воїна.

Уся Журавненська громада доземно вклоняється Герою за мужність у боротьбі за волю України та схиляє голови в  скорботній молитві. 

Щирі співчуття  рідним і близьким Героя.

Зустрічаємо траурний кортеж із тілом полеглого Захисника сьогодні, 06 січня 2024 року, в смт. Журавно в межах 13.00 – 13.30 год. Будьмо готові утворити живий коридор пошани з державною символікою та запаленими лампадками…

Розпорядженням Журавненського селищного голови, на вшанування пам’яті загиблого у російсько-українській війні нашого Захисника, мешканця смт. Журавно, СІКОРСЬКОГО ВАСИЛЯ ЙОСИПОВИЧА, 06 та 07 січня 2024 року оголошено днями жалоби в Журавненській селищній територіальній громаді..

Вічна пам'ять, шана та слава Герою!

Про дату та час поховання Захисника буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень