Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

ІВАНИК ВОЛОДИМИР ЄВГЕНОВИЧ 08.11.1985 - 03.12.2023 (уродженець, житель с.Володимирці, похований с.Володимирці)

Дата: 17.12.2023 21:11
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

Найвища плата - життя… 

Велелюдно прощалась Журавненська громада 17.12.2023 року з своїм краянином з Володимирець, мужнім та вірним Захисником України ВОЛОДИМИРОМ ІВАНИКОМ.  Друзі, побратими, односельчани, духовенство, керівництво громади та старостинського округу, представники першого відділу Стрийського РТЦК та СП (м. Жидачів), мешканці громади прийшли розділити тяжкий біль втрати з рідними та близькими Воїна, у скорботній молитві віддати шану та доземний уклін Герою за жертовний чин.

Полеглий Захисник ІВАНИК ВОЛОДИМИР ЄВГЕНОВИЧ народився 08.11.1985 року в с.Володимирці, де провів своє дитинство, юність та шкільні роки. Після закінчення школи навчався в Стрийському професійно - технічному училищі,  відслужив в армії. У 2010 році пішов працювати в Жидачівський районний відділ ГУМВС України у Львівській області.

На початок повномасштабного військового російського вторгнення ВОЛОДИМИР вже мав бойовий досвід: воював на сході України у 2014–2016 роках.

 У березні 2022 року в складі 10 окремої гірсько - штурмової бригади став на захист України від російського ворога. Обірвалось молоде життя відважного Воїна, сержанта ВОЛОДИМИРА ІВАНИКА 03.12.2023 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Хромове Бахмутського району Донецької області.

З глибоким сумом у щирій молитві присутні прощалися з вірним Захисником України, який за нашу свободу, наше майбутнє у рідній Україні заплатив найвищу плату – життя. Пекучий жаль стискав серця, ніхто не стримував сліз...

Слова шани та вдячності Герою, щирі співчуття рідним і близьким Воїна висловив голова громади Василь Вітер: «Сьогодні ми доземно схиляємо голови перед нашим земляком, справжнім патріотом, Героєм України, хоробрим Воїном, який безстрашно боронив Батьківщину від рашистської нечисті. Це невимовна страшна втрата для родини та для кожного з нас. Ніколи не пробачимо забрані життя наших синів і дочок клятим окупантам, ніколи не зміліє наш гнів і відплата ворогу. Назавжди у наших серцях залишиться пам'ять про жертовний подвиг ВОЛОДИМИРА!»

В останнє прощалися з Героєм під залпи почесної варти та Державний Гімн України.

25 лютого 2024 року на фасаді Володимирцівської КЗЗСО І-ІІ ст. урочисто відкрили меморіальну дошку Герою, Захиснику України ВОЛОДИМИРУ ІВАНИКУ

Слава, пам’ять та вдячність відважному Захиснику ВОЛОДИМИРУ ІВАНИКУ!

Герої не вмирають!

Слава Україні! Слава її Героям!

 

Публікації на сайті Журавненської селищної ради:

https://zhuravnenska-gromada.gov.ua/news/1702573269/

https://zhuravnenska-gromada.gov.ua/news/1702629391/

https://zhuravnenska-gromada.gov.ua/news/1702732520/

https://zhuravnenska-gromada.gov.ua/news/1702838904/

https://zhuravnenska-gromada.gov.ua/news/1708895768/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень