Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

БОДНАР БОГДАН ДМИТРОВИЧ 17.01.1973 - 22.11.2023 (уродженець с.Дубравка, житель с.Чертіж, похований с.Чертіж)

Дата: 06.12.2023 10:46
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Рідшають ряди наших Героїв, все більше пошматованих болем утрати сердець…Знову прощаємось з одним з найкращих  синів України, нашим земляком, Героєм, який мужньо і самовіддано захищав Україну від російського загарбника - БОДНАРЕМ БОГДАНОМ ДМИТРОВИЧЕМ, уродженцем с.Дубравка.

Сьогодні, 28 листопада 2023 року, в с. Чертіж провести в останню дорогу Героя, розділити страшний біль утрати разом із рідними та близькими Воїна, зібрались односельчани, друзі, керівництво громади та старостинського округу, духовенство, представники першого відділу Стрийського РТЦК та СП (м. Жидачів), мешканці громади, а також представники Калуської міської ради. У скорботній молитві, низько схилили голови у шані та вдячності Захиснику за найвищу жертву в ім’я Батьківщини, за видатну відвагу та героїзм.

Полеглий Захисник БОДНАР БОГДАН ДМИТРОВИЧ народився 17.01.1973 року в с.Дубравка, там виріс, там живуть і батьки Героя. Згодом створив сім’ю та мешкав з дружиною та двома синами в с.Чертіж. Працював у м.Калуш Івано-Франківської області.

Відданий військовій присязі на вірність Українському народу, БОГДАН БОДНАР мужньо виконував свій обов’язок у боротьбі за Україну, її свободу і незалежність. Служив навідником гірсько-штурмового взводу гірсько - штурмової роти гірсько - штурмового батальйону. 22 листопада 2023 року життя Воїна обірвалося  внаслідок артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Малі Щербаки Запорізької області.

Селищний голова Василь Вітер висловив щирі співчуття рідним та близьким Героя: «Ми втрачаємо сьогодні найцінніше — життя наших  синів та дочок. життя наших Героїв. Але саме на таких Героях як БОГДАН БОДНАР- мужніх, жертовних й нескорених, і тримається наше з вами сьогоднішнє життя та наше майбутнє. Ми дякуємо батькам, сім’ї, ми доземно схиляємось перед вами за вашого сина, чоловіка, батька, що до останнього стояв за Україну, за всіх нас. Віднині ще одне імʼя Героя навічно в нашій памʼяті та наших серцях».

У мить прощання на кладовищі звучав Державний Гімн України та почесна сальва…..

Слава, пам’ять та вдячність наша та майбутніх поколінь відважному Герою - БОГДАНУ БОДНАРУ!

Слава Україні! Слава її Героям!

 

Публікації на сайті Журавненської селищної ради:

https://zhuravnenska-gromada.gov.ua/news/1700850900/

https://zhuravnenska-gromada.gov.ua/news/1700910891/

https://zhuravnenska-gromada.gov.ua/news/1701116770/

https://zhuravnenska-gromada.gov.ua/news/1701198249/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень