Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Громада вкотре у скорботі і сльозах... Сьогодні «на щиті» повернувся до рідного дому в селище Журавно мужній Захисник, вірний син України ВАСИЛЬ ЛЕЩУК (БАРАН)

Дата: 13.08.2024 15:58
Кількість переглядів: 2430

Фото без опису

Сьогодні,13 серпня 2024 року, Журавненська громада навколішки, молитвою, запаленими свічами пам'яті, зі сльозами на очах зустріла свого Захисника ВАСИЛЯ ЛЕЩУКА (БАРАНА). Герой, який мужньо захищав Україну, усіх нас від російських окупантів назавжди «на щиті» повернувся до рідного дому у селище Журавно.

Ще одне молоде життя обірвала клята війна… Неможливо осягнути цей страшний біль втрати, який огорнув рідних і близьких Героя, всіх, хто знав  ВАСИЛЯ …

Це біль усієї громади, усієї України…

ЛЕЩУК (БАРАН) ВАСИЛЬ СТЕПАНОВИЧ став на захист України від російської навали в червні 2023 року, підписавши контракт про проходження військової служби в ЗСУ. Служив старшим стрільцем-оператором стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А 7077, молодший сержант. Помер 06.08.2024 року, проходячи лікування у місті Харкові.

Доземний уклін за жертовний чин Воїну ВАСИЛЮ і усім Захисникам, полеглим за Україну!

Парастас за померлим Захисником – сьогодні, 13 серпня  о 19.00 год. Завтра, 14 серпня 2024 року об 11.00 год. розпочнеться чин поховання.

Вічна памʼять, шана і слава безстрашному Герою!

Герої не вмирають!

Слава Україні! Слава її Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень