Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

ЗВІТ про роботу старшого дільничного офіцера поліції сектору превенції відділення поліції № 1 Стрийського районного управління поліції ГУНП у Львівській області капітана поліції Мельника Олександра Анатолійовича

Дата: 17.07.2024 12:42
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

Територія обслуговування: смт. Журавно, с. Новошини, с. Любша, с. Мазурівка, с. Антонівка, Володимирці, с. Маринка, с. Заграбівка, с. Подорожнє, с. Сулятичі, с. Сидорівка, с. Крехів.

Протягом першого півріччя 2024 року старшим дільничним офіцером поліції Мельником О.А. задокументовано 10 адміністративних правопорушень, з яких зокрема: за вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП) 1 адміністративний протокол; за розпиття алкогольних напоїв та появу у нетверезому стані в громадському місці (ст. 178 КУпАП) 3 постанови про адміністративні правопорушення; 1 адміністративний протокол за ч. 1 ст. 156 КУпАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння).

Також протягом 2024 року безпосередньо розкрито 2 кримінальних правопорушення.

Протягом звітного періоду неодноразово залучався для проведення спільних рейдів із Державною службою України з надзвичайних ситуацій з метою проведення профілактичної роботи серед населення щодо дотримання правил протипожежної безпеки, з працівниками Журавненської селищної ради щодо перевірки житлово-комунальних умов в неблагополучних та малозабезпечених сім’ях, а також вечірніх та нічних рейдів з метою виявлення порушень громадської безпеки, в тому числі вчинених неповнолітніми.

Протягом двох місяців(лютий-березень) перебував у службовому відрядженні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень