Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З Днем Української Державності!

Дата: 15.07.2024 10:50
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

Сьогодні, у День Хрещення Київської Русі- України, ми відзначаємо День Української Державності.

Це свято запроваджено на утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, яке сягає своїми витоками Руської середньовічної держави, центром якої був Київ, засвідчується першими згадками про історичні події, пов’язані з діяльністю видатного державотворця князя Київського Володимира.

Українці – вільний народ! Прагнення до свободи та самостійності є визначальною цінністю українського народу. За здобуття державності, волю та незалежність українці боролись протягом багатьох століть, у це вкладали душу та віддавали життя у минулому і, на жаль, ця боротьба триває і зараз.

Сьогодні знову ідуть в бій незламні та нескорені патріоти - нащадки воїнів - русичів, козаків, січових стрільців, воїнів УПА, віддають життя, боронячи українську землю від російських окупантів, стоять до останнього заради України! Мужні Захисники та Захисниці вкотре доводять, що українці – нація – Герой! І таку націю не перемогти нікому! Разом, в єдності та згуртованості, завдяки безстрашності і героїзму українських воїнів, ми обов’язково здобудем перемогу та виженемо рашистських нелюдів з нашої землі.

Україна була, є та завжди буде!

Щиро вітаю з Днем Української Державності та Днем Хрещення Київської Русі!

Бажаю всім непохитності, мудрості, вірності, незламності, сил та наснаги задля єдиної бажаної мети – Перемоги та процвітання України!

Вічна слава Героям, які загинули за українську державність!

Слава Україні!

Слава її Героям!

Селищний голова     Василь Вітер


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень