Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 31.05.2024 10:08
Кількість переглядів: 39


Фото без опису

Дорогі випускники, учні, педагоги, батьки Журавненської громади!

Щиро вітаю вас із завершенням 2023-2024 навчального року, ще одного складного року, що проходив у час повномаштабної війни, яку розв’язала росія проти мирного народу України. Ця війна докорінно змінила нас усіх, змінила наші плани, задуми, прагнення та бажання.

Сьогодні, насамперед, ми дякуємо нашим Захисникам та Захисницям, адже завдяки їх мужності та героїзму, стійкості, міцності, неймовірній силі духу та незламності, ми можемо навчатись, працювати, жити вільно на своїй рідній землі.

Шановні школярі! Ви креативні й цілеспрямовані, з почуттям власної гідності, справжні патріоти України, тож будьте завжди впевненими у своїх силах, досягайте задуманого та прагніть до більшого.

Шановні випускники! Попереду у вас важливі рішення, визначення свого подальшого життєвого шляху, тож успіхів вам та втілення ваших планів та мрій. Від ваших здобутих в подальшому знань, старань, небайдужої життєвої позиції залежить майбутнє нашої країни і нашої громади. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, будете гідними творцями свого життя і справжніми взірцями своєї країни!

Шановні освітяни! Дякую вам за щоденну, самовіддану працю, за ті зусилля, які довелося докласти кожному для організації результативного навчального процесу. Дякую Вам за виконання такої відповідальної місії, як виховання нашого підростаючого покоління, адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє України. Саме завдяки вашим старанням ми маємо свідому, культурну та освічену націю. Нехай попереду у вас будуть нові досягнення та звершення!

Шановні батьки! Щира вдячність за ваших талановитих та відданих нашій Україні дітей. Нехай вони тішать вас своїми успіхами, а вам – оточувати їх своєю любов’ю, турботою, теплотою та виявляти терпіння у їх вихованні. Дякую за допомогу і підтримку протягом усього навчального року.

Бажаю усім нам упевненості та віри у перемогу України. Робімо все, що можемо для нашої Перемоги. Це наша спільна боротьба за незалежну та вільну Україну, де щасливо житимуть наші діти та онуки.

Зичу усім миру, здоров’я, добра, благополуччя, любові,  щастя, тепла та злагоди у ваших домівках!

Слава Україні! Слава нашим Героям!

Селищний голова     Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень