Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Журавненська громада з шаною зустріла й прощалася з мужньою землячкою, молодою Героїнею ОКСАНОЮ ДЕМЧУК

Дата: 06.05.2024 18:02
Кількість переглядів: 3538

Фото без опису

Знову Журавненська громада в жалобі, бо до рідного краю на щиті повернулась наша молода Захисниця, відчайдушна, смілива, рішуча «Гуцулка» - ДЕМЧУК ОКСАНА ВОЛОДИМИРІВНА, уродженка с.Подорожнє.

Живим коридором, навколішки, із запаленими лампадками, з молитвою, у скорботі та сльозах зустріли у селищі Журавно траурний кортеж із тілом мужньої Героїні. Вона назавжди повертається додому, щоб спочити у славі на рідній землі, за яку віддала життя…

Велелюдно, молитовно, на колінах, зі сльозами на очах та невимовним жалем у серцях, устеливши останню дорогу до рідної домівки квітами, зустріли односельці полеглу Героїню ОКСАНУ ДЕМЧУК в с. Володимирці, де вона проживала і звідки пішла захищати свою землю від російського ворога.

З 06.01.2023 року Захисниця, віддана військовій присязі на вірність українському народу, стояла на захисті територіальної цілісності та державного суверенітету України, її свободи та незалежності. ОКСАНА ДЕМЧУК, стрілець - помічник гранатометника стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А7077, загинула 03.05.2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Стельмахівка Сватівського району Луганської області.

Тепер навіки у строю Небесного Війська наша відважна Героїня, життя якої обірвалося у розквіті сил, задумів  і планів. Вдома не дочекалися з війни найріднішої людини троє братів та сестра, родина, друзі, односельці…Уся громада розділяє біль непоправної втрати з рідними та близькими та висловлює найщиріші співчуття…

Вічна шана і вдячність Героїні ОКСАНІ ДЕМЧУК!

В серці народу - навіки!

Сьогодні, 6 травня, о 20:00 год. в домі загиблої Захисниці відбудеться парастас, а завтра, 7 травня, о 13:00 год. розпочнеться чин поховання.

Додатково повідомляємо, що 7 травня о 12:00 год. біля  Журавненської селищної ради, пл. Степана Бандери, смт. Журавно чекатиме автобус для довезення в с.Володимирці усіх бажаючих віддати останню шану Захисниці України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень