Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З величним святом – Воскресінням Христовим!

Дата: 05.05.2024 10:09
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Шановна громадо!

Щиро вітаю всіх із величним християнським святом – ВОСКРЕСІННЯМ ХРИСТОВИМ!

Сьогодні, слухаючи Великодні дзвони, ми проголошуємо радіcну новину Воскресіння Христового – перемогу життя, перемогу добра, перемогу правди.

У цей час домівки наповнюються світлом та радістю, бо в рідній оселі збираються найрідніші, найближчі люди, що разом прославляють Воскресіння Ісуса Христа та в щирій молитві дякують Господу і просять його благословення. Це час наповнення вірою та гармонією, надією на краще, збагачення душі християнськими чеснотами та очищення від усього непотрібного та злого.

Важка хресна дорога випала на долю українців. Наші Герої тримають сьогодні лінію оборони, майбутнє України та українців у їхніх руках.

Просимо у милосердного Бога охорони для наших Захисників та Захисниць. Нехай Господнє благословення стане міцним щитом і оберегом від ворога у важкій боротьбі за волю України та допоможе неушкодженими повернутися до рідних домівок. Віримо у вашу силу, цінуємо вашу стійкість і героїзм.

Згадуємо в скорботній молитві тих Героїв, котрих уже немає разом з нами, які віддали своє життя за нашу свободу, наше майбутнє та майбутнє прийдешніх поколінь у незалежній Україні. Шана, вічна пам’ять та вдячність за жертовний чин!

Просимо в щирій молитві всесильного Господа про остаточну Перемогу над російським окупантом, просимо сили, згуртованості, єдності та непохитності. Залишаймося міцними у своїй вірі, пам’ятаймо, що своїм Воскресінням Ісус Христос утверджує нас у переконанні, що світло, добро та правда завжди перемагають темряву, зло та навіть смерть.

Вірю, що Воскресне Україна, як і Христос! Вірю у ЗСУ!

У день Найсвітлішого свята зичу кожному, здоров’я, душевного спокою та тепла, злагоди в оселях, благополуччя, добра та справедливого переможного миру. Нехай Господь береже вас і ваших рідних. Бажаю, щоб цей день став початком нового і світлого життя.

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

Селищний голова      Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень