A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Дбати про благоустрій території - це справа усіх жителів громади!

Дата: 19.04.2024 17:07
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

Шановні мешканці громади, керівники підприємств, установ, організацій, фізичні особи-підприємці!

Напередодні світлих Великодніх свят та до Дня довкілля, для забезпечення чистоти, порядку, покращення санітарного стану в населених пунктах Журавненської громади, поліпшення стану довкілля просимо мешканців громади подбати про благоустрій Ваших населених пунктів, а саме про впорядкування кожної вулиці, кожного двору і оселі, пам’ятника чи пам’ятного знаку, могил рідних.

Згідно статей 15, 17 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» громадяни, а також підприємства, установи, організації, у сфері благоустрою населених пунктів зобов’язані утримувати в належному стані об’єкти благоустрою (їх частини), що перебувають у їх власності або користуванні, а також визначену Правилами прилеглу до цих об’єктів територію.

Відповідно до п. 5.5 Правил благоустрою підприємства, установи й організації фізичні особи - підприємці на власних та закріплених територіях повинні здійснювати увесь комплекс робіт, спрямованих на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку.

Відповідно до п. 4.2 Правил благоустрою власники приватних, користувачі орендованих будинків повинні утримувати в належному стані закріплені в установленому порядку за ними території, прилеглі до території садиби тротуари, зелені зони, проїзну частину вулиці в межах 0,5 метрів від бордюрного каменю.

Відповідно до п. 5.4. Правил блпгоустрою на прибудинкових територіях, забороняється  створювати звалища та скидати сміття за межами відведених для цього місць, розміщувати та залишати будівельні матеріали (пісок, щебінь, мішки з матеріалами тощо), будівельне сміття та відходи;

Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього.

Не залишайтеся осторонь, наведіть чистоту на вулицях та дворах, не на словах, а на ділі подбайте про благоустрій та чистоту навколо себе.

Зберігаємо чистоту разом!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень