A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Ветерани та члени їх сімей можуть отримати до 400 тисяч гривень гранту на започаткування бізнесу

Дата: 18.04.2024 20:19
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

Представництво німецької організації «Німецьке об`єднання народних університетів» (DVV International) оголосило конкурс для  ветеранів та членів їхніх сімей. Розмір гранту, що надають в межах програми – до 400 000 грн.

Згідно з умовами конкурсу, учасниками повинні бути громадянами України (ветерани/ветеранки або члени їх сімей) віком від 18 років, які мали досвід бізнесу або готові розпочати свій власний малий бізнес та мають відповідні підтверджувальні документи:

  • учасника бойових дій;
  • особи з інвалідністю внаслідок війни;
  • члена сімей ветеранів/ветеранок війни

Важливо: Під членами сім’ї маються на увазі дружина, чоловік або дитина учасника/учасниці бойових дій або особи з інвалідністю внаслідок війни, обмежені періодом дій з 12 квітня 2014 року по 7 квітня 2024 року, тобто, є сином, донькою, дружиною або чоловіком, що ведуть одне спільне домогосподарство. 

«Гранти на створення власного бізнесу, зокрема в агросфері допомагають ветеранам інтегруватися в суспільство, забезпечуючи їхню участь у економічному розвитку регіону. Вони мають можливість стати активними учасниками господарського процесу, сприяючи створенню нових робочих місць та підвищенню рівня життя у своїй громаді», - наголосила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Тетяна Гетьман.

Від однієї особи або родини приймається тільки одна заявка. Перевага у конкурсі надається особам, які не отримували грантову підтримку протягом останніх 3 років на бізнес, що подається. Важливою умовою є готовність відкриття ФОП або іншої юридичної особи після оприлюднення результатів конкурсу протягом 7 робочих днів. Для участі в конкурсі необхідно заповнити заявку за посиланням: http://surl.li/slmcz 

Після заповнення заявки, кожен учасник, який відповідає умовам конкурсу, отримає аплікаційний пакет документів для заповнення, а саме: шаблон бізнес-плану, таблиці для розрахунків, інструкцію  з поясненнями щодо здійснення закупівель у межах конкурсу.

Заповнений аплікаційний пакет документів необхідно надіслати до 26 квітня 2024 року включно на електронну адресу: veteranproject@dvv-international.org.ua).

Детально про грантовий конкурс: http://surl.li/smnct

Джерело: ЛОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень