Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Соціальні працівники ТЦК та СП розпочали прийом рідних військовослужбовців на базі ЦНАПів у Львівській області

Дата: 16.04.2024 21:07
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

Відсьогодні, 16 квітня, у Львівській області щовівторка і щочетверга з 09:00 до 13:00 працівники Територіального центру комплексної соціальної підтримки та Служби психологічної допомоги, які відповідають за соціальний супровід, приймають сім'ї військовослужбовців і ветеранів на базі Центрів надання адміністративних послуг.

ЦНАПи, у яких діє ця послуга, розташовані у Стрию, Дрогобичі, Жидачеві, Сколе, Золочеві, Бродах, Буську, Камʼянці-Буській, Радехові, Червонограді, Сокалі, Жовкві, Старому Самборі, Турці та Борині. 

Найближчим часом розширять перелік ЦНАПів, куди по консультацію від працівників ТЦК та СП можуть звернутися сім’ї наших захисників і захисниць

Соціальні працівники ТЦК приймають звернення від членів сімей загиблих воїнів, зниклих безвісти, тих, хто потрапив у полон, а також від ветеранів війни і поранених оборонців.

Виїзні прийоми у ЦНАПах – частина реформи соціальної складової у роботі ТЦК та СП. Наша область першою в Україні почала цю реформу. Згодом досвід Львівщини вивчатимуть та впроваджуватимуть інші області.

Психосоціальну допомогу безкоштовно можна отримати також в офісах Координаційний центр при ЛОВА, які розгорнули у всіх районах області.

Тут – докладніше: https://linktr.ee/coordination.centers.lviv

Джерело: Львівська ОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень