Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Фінансова підтримка діючих та новостворених сільськогосподарських кооперативів, які займаються ягідництвом

Дата: 12.04.2024 16:35
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

У 2024 році внесено зміни до Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства Львівської області в частині розвитку сільськогосподарських ягідних кооперативів.

В межах Комплексної програми пропонується ветеранам пройти відновлення та реабілітацію шляхом започаткування сільськогосподарського виробництва з вирощування ягідних культур через об’єднання у сільськогосподарські кооперативи.

Згідно змін до Комплексної програми, кошти з обласного бюджету на розвиток сільськогосподарських кооперативів, які здійснюють діяльність в галузі ягідництва будуть спрямовуватись до РДА, на території яких здійснюють чи планують здійснювати діяльність сільськогосподарські кооперативи, серед членів яких є учасники бойових дій та/або антитерористичної операції.

Право на одержання фінансової підтримки мають діючі та новостворені сільськогосподарські кооперативи серед членів яких є не менше 3 (трьох) осіб - ветеранів/ветеранок та/або суб’єктів підприємництва, засновником якого є ветеран/ветеранка.

Фінансова підтримка сільськогосподарських кооперативів, які здійснюють діяльність в галузі ягідництва, може надаватися двома шляхами:

▪️ у вигляді бюджетних коштів на здійснення витрат пов’язаних із закладанням площ ягідних насаджень (садивний матеріал, система крапельного зрошення, добрива, засоби захисту рослин (далі – ЗЗР);

▪️ у вигляді відшкодування витрат здійснених на закладання площ ягідних насаджень (садивний матеріал, система крапельного зрошення, добрива, ЗЗР).

Детальна інформація по Комплексній програмі підтримки сільськогосподарських кооперативів зі зразками/формами документів за посиланням: https://loda.gov.ua/services/programs/53300

У разі зацікавленості щодо участі у Комплексній програмі просимо звертатися у Журавненську селищну раду за тел. 03239-72318 або на e-mail: zhuravnorada1445@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень