A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Сьогодні римо-католики у всьому світі відзначають свято Воскресіння Господнього

Дата: 31.03.2024 12:48
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

31 березня християни західного обряду, зокрема Римо-Католики, відзначають величне свято Воскресіння Христового – свято торжества Життя, Світла, Добра.

Щиро вітаю  усіх християн, які сьогодні відзначають найбільше християнське свято!

Вітання і велика вдячність українським військовослужбовцям, які зараз мужньо боронять нашу державу на передовій і не можуть розділити радість цього святкового дня зі своєю родиною. Завдяки вам, завдяки вашій стійкості та героїзму, не тільки віруючі в Україні, а й мільйони християн в Європі мають можливість зібратися за одним столом з близькими та рідними.

 У щирій молитві просимо для наших Захисників і Захисниць опіки від Воскреслого Спасителя та допомоги і сил у боротьбі із безмежним злом, з московським загарником. Очікуємо повернення наших героїчних Воїнів з Перемогою до рідних домівок.

Згадуємо в скорботній молитві тих Героїв, котрих уже немає разом з нами, які загинули, захищаючи Україну. Шана, вічна пам’ять та вдячність за жертовний чин!

У цей день бажаю усім залишатися міцними у своїй вірі, пам’ятати, що своїм Воскресінням Ісус Христос утверджує нас у переконанні, що світло, добро та правда завжди перемагають темряву, зло та навіть смерть.

Божого благословення, міцного здоров'я, сил та єднання, радості та любові, тепла і спокою в оселях та такого очікуваного переможного миру!

Нехай наші молитви будуть вислухані Господом і нехай Всевишній буде завжди з Україною!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

Селищний голова    Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень