A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Виділено одноразову матеріальну допомогу потребуючим мешканцям громади у березні

Дата: 28.03.2024 15:57
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

У березні на засіданні комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги потребуючим мешканцям громади за рахунок коштів місцевого бюджету розглянуто 17 заяв жителів громади щодо надання одноразової матеріальної допомоги.

Ретельно вивчивши документи, які надали заявники та відповідно до Положення про порядок надання матеріальної грошової допомоги члени комісії одноголосно вирішили виділити кошти із бюджету селищної ради для надання одноразової матеріальної допомоги вісьмом заявникам на лікування та двом – на здійснення поховання.

Відмовлено у наданні одноразової матеріальної допомоги одному заявнику, так як .згідно Програми з наданні одноразової грошової матеріальної допомоги за рахунок коштів бюджету селищної ради, яка затверджена рішенням 2 сесії VIII скликання  Журавненської селищної ради від 24.12.2020 року № 2-18, адресну одноразову грошову матеріальну допомогу отримує  сім’я не більше ніж один раз на рік за рішенням комісії з найменш захищених верств населення територіальної громади.

Заяву щодо надання матеріальної допомоги ще одній заявниці відкладено для розгляду на комісії до отримання повного пакету підтверджуючих документів  у  зв’язку із внесенням змін та виділенням додаткових коштів до «Програми соціальної підтримки учасників бойових дій, членів сімей, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти Захисників і Захисниць України внаслідок агресії російської  федерації проти України на 2024 рік».

За рішенням членів комісії, питання надання матеріальної допомоги пятьом жителям громади винесли на розгляд засідання 34 сесії 8 скликання Журавненської селищної ради, яке відбулось сьогодні, 28 березня 2024 року. Одноголосним рішенням депутатів надано одноразову матеріальну допомогу даним мешканцям громади відповідно до поданих заяв.

На засіданні 34 сесії 8 скликання Журавненської селищної ради депутатський корпус також проголосував за надання одноразової матеріальної допомоги в сумі 15 тисяч гривень військовослужбовцям – жителям громади, мобілізованим до Збройних Сил України та інших військових формувань України на період дії воєнного стану в Україні через перший відділ Стрийського РТЦК та СП, відповідно до  «Програми соціальної підтримки учасників бойових дій, членів сімей, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти Захисників і Захисниць України внаслідок агресії російської  федерації проти України на 2024 рік». Попередньо пакети документів військовослужбовців на відповідність вимогам щодо надання даної допомоги розглянули на засіданні комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям громади за рахунок коштів місцевого бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень