A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Громада вкотре у скорботі і сльозах... Сьогодні «на щиті» повернувся до рідного дому в с. Протеси молодий Захисник, вірний син України ІВАН ЧЕПА

Дата: 26.03.2024 19:05
Кількість переглядів: 2482

Фото без опису

Сьогодні, 26 березня 2024 року, Журавненська громада навколішки, зі сльозами на очах та невимовним жалем у серцях зустріла свого полеглого 19-річного Героя, мужнього Захисника з села Протеси ІВАНА ЧЕПУ.

Клята війна обірвала ще одне молоде життя. Не стало люблячого сина, старшого брата, доброго і вірного друга, надійного побратима… Неможливо осягнути цей страшний біль втрати, який огорнув рідних і близьких Героя, всіх, хто знав і любив ІВАНА … Це біль усієї громади, усієї України…

Хоробрий Воїн, ЧЕПА ІВАН ФЕДОРОВИЧ, солдат Третьої штурмової бригади, який проходив військову службу за контрактом, загинув 21.03.2024 року, захищаючи нашу землю від клятого російського ворога під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Авдіївка Донецької області.

Доземно вклоняємося Захисникові за жертовний чин, за найвищу плату, яку Герой заплатив за нашу свободу, наше майбутнє у рідній Україні. Його подвиг навіки залишиться у наших серцях.

Завтра, 27 березня, о 12:00 год. розпочнеться чин поховання Героя.

Вшануймо з честю!

Слава, пам’ять та вдячність відважному Герою ІВАНУ ЧЕПІ, який поліг за нас і Україну!

Герої не вмирають!

Слава Україні! Слава її Героям!

Додатково повідомляємо, що об 11:00 год. біля будівлі Журавненської селищної ради чекатиме автобус для довезення в с.Протеси усіх бажаючих віддати останню шану Герою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень