Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Вкотре страшна звістка з фронту… Боронячи рідну землю від російського ворога загинув наш молодий Захисник ЧЕПА ІВАН ФЕДОРОВИЧ, уродженець с. Протеси

Дата: 22.03.2024 20:17
Кількість переглядів: 4353

Фото без опису

Сьогодні до громади надійшла скорботна звістка про ще одне обірване війною молоде життя українського Захисника… У гідному протистоянні російському ворогу загинув наш земляк, уродженець села Протеси, мужній Воїн ЧЕПА ІВАН ФЕДОРОВИЧ, 15.01.2005 р.н.

Вірний військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, ІВАН ЧЕПА, солдат Третьої штурмової бригади, який проходив військову службу за контрактом, загинув 21.03.2024 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Авдіївка Донецької області.

Страшний біль втрати огорнув ще одну родину, близьких, друзів, побратимів, односельчан, всіх, хто знав і любив ІВАНА, хто щодня молився за його повернення додому… Розділяємо непоправну втрату та висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя. Ваш біль - біль усієї громади…Уся громада доземно вклоняється Захисникові за найвищу жертву задля України і рідного народу.

Герої не вмирають! 

Вічна памʼять, вдячність  і шана Герою!

За попередньою інформацією, Герой «на щиті» повернеться додому в рідне село Протеси, у вівторок, 26 березня. Більш точну дату та час зустрічі кортежу з тілом Воїна та про дату і час прощання з загиблим буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень