Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Журавненська селищна рада продовжує допомагати нашим Захисникам

Дата: 22.03.2024 15:17
Кількість переглядів: 608

Фото без опису

Наша сила – в єдності! Продовжуємо спільними зусиллями допомагати нашим мужнім Воїнам.

За кошти місцевого бюджету Журавненської селищної ради в сумі 100 тис. грн придбано необхідне обладнання за запитом військової частини А4943, бійці якої  виконують бойові завдання щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України від російського вторгнення на Запорізькому напрямку. Так, військовій частині передадуть 2 зарядні станції типу ECOFlow Delta2 та 7 стабілізаторів напруги LogicPower LP- W -8500RD (5100W).

Рішення про виділення коштів на придбання та надання дозволу на передачу матеріальних цінностей військовій частині прийнято депутатами Журавненської селищної ради на сесійному засіданні 29 лютого 2024 року, відповідно до Програми підтримки Збройних Сил України на 2024 - 2025 роки.

«Ми щодня дякуємо нашим Воїнам за мужню боротьбу з російським окупантом, за незламність та жертовність, за наш захист, за те, що маємо можливість жити і працювати на своїй землі. Тож основне для кожного з нас на сьогодні - підтримка та допомога нашим військовим. Всі ми усвідомлюємо важливість такої підтримки та продовжуватимемо і в подальшому скеровувати допомогу для забезпечення потреб військових формувань. Тримаємо разом оборону України. Перемога буде за нами!» - зазначив голова громади.

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень