Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

У вдячних серцях назавжди наш Герой ВАСИЛЬ ДАНИЛИШИН!

Дата: 06.03.2024 22:30
Кількість переглядів: 1617

Фото без опису

Герої не вмирають! Вони стають нашою честю, славою і гордістю! Допоки ми живі - живе пам'ять про наших Героїв, вірних синів України, що героїчно боронили нашу землю від клятого російського окупанта.

Журавненська громада та керівництво громади не забувають Героїв, які віддали найцінніше - своє життя за незалежність та волю України у боротьбі з рашистами.

Сьогодні, 6 березня 2024 року, в першу річницю загибелі нашого земляка, Героя ДАНИЛИШИНА ВАСИЛЯ БОГДАНОВИЧА організували поїздку на його могилу в м. Івано-Франківськ.

Вшанувати світлу пам'ять Захисника та вклонитися його подвигу прибули батьки Василя, дружина, єдиний син Максим, брат, заступник голови Журавненської селищної ради Ярослав Ягніщак, староста Любшанського старостинського округу Іван Шваничик, рідні та близькі Захисника.

Парох церкви Симеона Стовпника села Любша отець Йосиф відправив панахиду за мужнім Воїном та сказав слова вдячності батькам, які виховали вірного сина України.

Добрим та щирим словом згадав нашого земляка староста Любшанського старостинського округу Іван Шваничик та теж сердечно подякував батькам за виховання безстрашного та сміливого патріота України. «Низько схиляємо голови в пошані і вдячності перед нашим Героєм, перед рідними та перед сином, який росте без люблячого батька. Назавжди у наших серцях залишиться пам'ять про жертовний подвиг Василя», - наголосив він.

Щирі молитви полинули в небо… Звучав Гімн України, поклали квіти до могили Героя... Після спільної молитви на кладовищі всі присутні вирушили до Алеї Слави в Івано-Франківську, щоб також покласти квіти до меморіальної дошки Герою.

35-річний ВАСИЛЬ ДАНИЛИШИН був призваний на військову службу 15 серпня 2022 року. Позивний “Француз”, сапер 2-го інженерного-саперного відділення, військова частина А7091. Герой загинув 6 березня 2023 року поблизу населеного пункту Невське (Луганська область) під час виконання службових обов’язків.

За цими скупими рядочками - Людина з великим добрим серцем, Воїн, який  пішов добровольцем на війну, поставив захист своєї Батьківщини від окупанта на перший план і віддав своє життя  задля нашого мирного життя.

Світла пам'ять і шана нашому Захиснику!

Спочивай з миром, Герою!

Слава Україні! Слава її Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень