Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Діти мають жити та виховуватись в родинах!

Дата: 01.03.2024 12:10
Кількість переглядів: 19

Фото без опису

Ви часто чуєте про сімейні форми виховання та патронат над дитиною. Це – форми  влаштування у сім’ї дітей, батьки яких, з певних причин, не можуть опікуватись ними. Їх загальна мета – дати дитині можливість рости та розвиватись у родинному колі, нехай і не з біологічними батьками.

Незважаючи на спільну мету, між формами влаштування дітей у сім’ї є відмінності. Кожна з них має свої причини до влаштування дитини, умови та завдання, з якими пересічному громадянину важко розібратись самотужки. Проте, коли в житті ми стикаємося із цими явищами, маємо бути обізнані щодо всіх нюансів. Від них залежить належний захист інтересів дитини та її щасливе майбутнє.

Тож сьогодні Служба у справах дітей Журавненської селищної ради та фахівець соціальної роботи КУ ЦНСП селищної ради пропонують вам розібратись у відмінностях між усіма сімейними формами виховання та патронатом над дитиною.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень