Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбувся турнір з волейболу, приурочений 10-ій річниці вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 19.02.2024 16:55
Кількість переглядів: 20

Фото без опису

18 лютого 2024 року, на базі Журавнівського КЗЗСО школи – ліцею, відбувся захопливий турнір з волейболу серед учнів комунальних закладів загальної середньої освіти 8-11 класів Журавненської територіальної громади, приурочений 10-ій річниці Героїв Небесної Сотні.

Цей захід - не лише спортивне свято, а й символ пам'яті та вшанування тих, хто віддав своє життя за майбутнє нашої країни. У спортзалі школи – ліцею об'єдналися разом шкільні команди, щоб вшанувати пам'ять Героїв. Селищний голова  Василь ВІТЕР звернувся до учасників та глядачів з привітальним словом, наголосивши на значущості командної праці, наполегливості та спортивної дружби. Він побажав удачі у змаганнях, а також закликав кожну команду продемонструвати не лише свою спритність, але й сильний командний дух.

Участь в турнірі взяло 4 команди, а саме: команда Журавнівського комунального закладу загальної середньої освіти школи – ліцею, команда Монастирецького комунального закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Володимира Поповича, команда Сулятицького  комунального закладу загальної середньої І-ІІІ ступенів, команда Лисківського комунального закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. Гра відбувалася по коловій системі, проходила цікаво і захоплююче, учасники запекло змагалися  за звання найкращої. Їх енергія, вміння та спортивний дух додали заходу особливого заряду, емоцій та підтримки. Вони продемонстрували не лише високий рівень майстерності у волейболі, але й показали справжнє об’єднання й солідарність у вшануванні пам’яті Героїв Небесної Сотні.

За підсумками ігрових турнірів таблиця виглядає наступним чином:

Журавнівський комунальний заклад загальної середньої освіти школа – ліцей (3 перемоги)

І місце

Лисківський комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів (2 перемоги)

ІІ місце

Сулятицький комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів (1 перемога)

ІІІ місце

Монастирецький комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Володимира Поповича (0 перемог)

ІV місце

Закінчення спортивних змагань стало великим святом духу та спортивної майстерності. Заступник селищного голови Ярослав Ягніщак вручив командам-учасницям грамоти, висловивши щирі слова вдячності за їхню активну участь у турнірі. Він привітав кращих гравців, Лугову Валентину (Сулятицький комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ) та Поповича Андрія (Журавнівський комунальний заклад загальної середньої освіти школа – ліцей ), вручивши їм грамоти від селищного голови та побажавши нових спортивних рекордів. Подякував всім, хто долучився до заходу і забезпечив організацію та проведення.

Усі присутні відчули особливу атмосферу цього дня, який став незабутнім та пам’ятним. Проведення турніру з волейболу в рамках відзначення 10-ої річниці Героїв Небесної Сотні нагадало про вартість свободи та спадщину боротьби за гідність, яку залишила нам Сотня молодих сердець.

Відділ освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень