A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

КОЛЯДА ДЛЯ МИРУ

Дата: 08.01.2024 19:16
Кількість переглядів: 21

Фото без опису

На виконання комплексного плану роботи департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА 7 січня 2024 року на проспекті Свободи у Львові відбулося традиційне свято різдвяного циклу, в якому брало участь 19 територіальних громад.

Учасники колядували, віншували, водили вертепи, Маланку, Козу та прославляли новонародженого Ісуса. У межах дійства тривала виставка різдвяних звізд та виставка творів майстрів народного мистецтва на різдвяну тематику.

Творчу Журавненщину представили колядники аматорського хорового колективу "Дністрові передзвони" філії КУ"Центр культури і дозвілля Журавненської селищної ради" с. Старе Село (керівник - І. Чернецька, директор - І. Сокирко)

Всі учасники фестивалю стали не лише виконавцями, але й відправили глядачів у магічну різдвяну мандрівку, де відчувалася душа українського народу..

Дякуємо селищному голові Василю Вітру, відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Журавненської селищної ради за сприяння в організації відрядження колективу для участі в святковому дійстві.

Слава нашим ЗСУ за можливість прославляти Новонародженого Христа!

Слава Україні!

КУ "Центр культури і дозвілля Журавненської селищної ради"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень