Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення у формі публічних електронних консультацій з громадськістю та громадських слухань щодо проекту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 24.01.2024 10:57
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (із змінами), ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», Положення про публічні електронні консультації з громадськістю з питань, віднесених до компетенції органів місцевого самоврядування в Журавненській селищній територіальній громаді, затвердженого рішенням виконавчого комітету Журавненської селищної ради від 09.10.2023 року №210, Журавненська селищна рада повідомляє про проведення громадського обговорення у формі публічних електронних консультацій з громадськістю та громадських слухань  щодо:

  • Проєкту детального плану території «Детальний план території для будівництва очисних споруд біологічної очистки в селищі Журавно Стрийського району Львівської області»
  • Звіту про стратегічно екологічну оцінку детального плану території для будівництва очисних споруд біологічної очистки в селищі Журавно Стрийського району Львівської області

Організатор громадського обговорення: Журавненська селищна рада.

Замовник ДПТ та СЕО: Журавненська селищна рада.

Розробник ДПТ та СЕО: ТзОВ «Карпати Арх-Проект»

Підстава для розроблення ДПТ: Рішення 30 сесії VIII скликання Журавненської селищної ради від 16.11.2023 року № 30-2 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку під об’єкт «Будівництво очисних споруд біологічної очистки в селищі Журавно Стрийського району Львівської області»».

Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення: 30 днів з дня оприлюднення повідомлення – з  24 січня 2024 року до 22 лютого 2024 року включно.

Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань: 29 лютого 2024 року о 14 год. 00 хв. за адресою: 81780, Львівська область, Стрийський район, смт Журавно, пл. Ст. Бандери, 2.

Способи участі громадськості

Пропозиції (зауваження) щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО учасники громадського обговорення можуть подати ЗА ПОСИЛАННЯМ: https://consult.e-dem.ua/consultations/794

Адреса, за якою можуть надаватися пропозиції та зауваження щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО: 81780, Львівська область, Стрийський район, селище Журавно, пл. Ст. Бандери, 2, тел. 03239-72318 або на електронну пошту: zhuravnorada1445@gmail.com.

З проектом ДПТ та звітом про СЕО можна ознайомитись: у Журавненській селищній раді за адресою: 81780, Львівська область, Стрийський район, смт Журавно, пл. Ст. Бандери, 2, відділ комунальної інфраструктури, житлово-комунального господарства, інвестицій;

у електронній системі «Консультації з громадськістю» Журавненської селищної ради на платформі EDEM за посиланням https://consult.e-dem.ua/consultations/794

на офіційному вебсайті селищної ради (за посиланнями в додатках інформаційного повідомлення).

Пропозиції (зауваження) подаються фізичними особами у письмовій чи електронній формі із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських обговорень.

Пропозиції подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.

Строки оприлюднення звіту про результати громадського обговорення: протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень) відповідальна особа селищної ради узагальнює їх та готує звіт, у якому зазначаються найменування організатора, зміст питання, що виносилося на громадське обговорення, інформація про осіб, які взяли участь в обговоренні порушеного питання, а також узагальнений аналіз пропозицій (зауважень), що надійшли під час проведення громадського обговорення.

Звіт про результати обговорення з громадськістю та стан врахування пропозицій оприлюднюється на офіційному веб сайті селищної ради та сторінці електронної консультації Журавненської селищної ради на електронній платформі EDEM.

Прізвище, ім’я відповідальної особи селищної ради: начальник відділу комунальної інфраструктури, житлово-комунального господарства, інвестицій Журавненської селищної ради Віталій ЄРЕМЕНКО.

Запрошуємо мешканців Журавненської громади взяти активну участь у громадському обговоренні та громадських слуханнях!

Додатки:

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ для будівництва очисних споруд біологічної очистки в селищі Журавно Стрийського району Львівської області.

ЗВІТ ПРО СТАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ детального плану території для будівництва очисних споруд біологічної очистки в селищі Журавно Стрийського району Львівської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень