Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

СИСОЄВ ВАЛЕРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ 08.04.1968 – 02.01.2016 (уродженець с.Сулятичі, похований с.Сулятичі)

Дата: 05.12.2023 14:22
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Народився СИСОЄВ ВАЛЕРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ 8 квітня 1968 року в селі Сулятичі Львівської області. Односельчани пам’ятають Валерія як «радіомайстра від Бога»: всі телевізори, приймачі він справляв з закритими очима.

ВАЛЕРІЙ СИСОЄВ до 2000 року проживав у місті Стебнику Дрогобицького району, а згодом переїхав до Харкова, звідки і був призваний на військову службу зв’язківцем.

9 січня 2016 року в рідному селі прощалися із бійцем АТО ВАЛЕРІЄМ СИСОЄВИМ, який загинув від травм, отриманих 2 січня 2016 року в районі села Андріївка Волноваського району Донецької області.

За словами побратимів, ВАЕРІЙ СИСОЄВ загинув внаслідок нещасного випадку під час бойового завдання, виконуюючи військовий обов'язок. У загиблого залишились дружина та двоє дітей.

Батьки вирішили поховати сина у селі Сулятичі, де вони проживають. Із ВАЛЕРІЄМ СИСОЄВИМ, солдатом 72-ої окремої механізованої бригади Збройних Сил України, прощалися його бойові побратими, односельчани, жителі навколишніх сіл.

 У прощальному слові отець Іван сказав: «Протягом багатьох років Гімн України був гімном свободи для українського народу, був надійним та вірним провідником на нелегких шляхах визвольної боротьби. Сьогодні ж Державний Гімн закликає українців присягнути найціннішим, що має людина: «Душу й тіло ми положим за нашу свободу, і покажем, що ми, браття, козацького роду!» І цю присягу не лише склав полеглий воїн Валерій, але й у часі найбільшої необхідності для своєї Батьківщини її виконав. Маємо не забути про високу жертовність загиблого у боротьбі за волю і незалежність України».

Слава Україні1 Слава її Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень