Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2023 14:20
Кількість переглядів: 16

Фото без опису

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Людей, котрі в силу різних життєвих обставин мають певні фізичні обмеження, та  які щодня, своїм життям, своїм прикладом, показують нам, що це не перепона до повноцінного життя, не кінець задумів і планів, це не заважає творити, працювати, вчитися та досягати високих результатів і успіхів.

Мужність, оптимізм, виняткова сила духу, цілеспрямованість, наполегливість і непохитна віра - це те, чого Ви вчите всіх нас, показуєте, як бути незалежними від обставин та перемагати. Адже маємо переможців спортивних змагань, конкурсів, активних учасників суспільного життя. Щира вдячність Вам за незламність духу, силу, витримку та активну життєву позицію!

А всім нам бажаю уваги один до одного, доброти, підтримки, взаєморозуміння, людяності, а також робити все можливе, щоб створити для людей з особливими потребами ті умови, які дадуть змогу не відчувати обмежень і незручностей, а дозволять бути рівними серед рівних.

Від усього серця зичу Вам здоров`я, оптимізму, любові, родинного затишку, міцності духу, сил для подолання всіх труднощів, підтримки, реалізації задумів та планів.

Селищний голова   Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень