Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

«Виявлення та реагування на випадки домашнього насильства»

Дата: 01.12.2023 23:26
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

В рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» відбувся круглий стіл «Виявлення та реагування на випадки домашнього насильства», за участю першого заступника селищного голови Журавненської селищної ради Світлани Самсонової,  директора КУ «ЦНСП Журавненської селищної ради» Ярослави Дашавської, начальника Служби у справах дітей Журавненської селищної ради Галини Демків, мобільної бригади соціально психологічної допомоги для постраждалих від домашнього насильства (м.Стрий), дільничних офіцерів громади.

На зустрічі директор КУ «ЦНСП Журавненської селищної ради» Ярослава Дашавська ознайомила всіх учасників з планом заходів з проведення у Журавненській територіальній громаді Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка щорічно проводиться з 25 листопада по 10 грудня, обговорили основні завдання, щоб привернути увагу громадськості до проблем насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми. Дільничні офіцери наголосили на необхідності тісної взаємодії з органами Національної поліції. Мобільна бригада поділилась напрацюваннями у напрямку запобігання та подолання домашнього насильства. Окрему увагу приділили питанню профілактики вчинення булінгу, кібербулінгу та поведінки дітей у шкільному середовищі.

Із заключним словом виступила перший заступник селищного голови Світлана Самсонова, яка зауважила, що у боротьбі з домашнім насильством ще потрібно багато над чим працювати і ми повинні чітко розуміти, що проблема домашнього насильства не є проблемою окремої людини, а це проблема всього суспільства.

КУ «ЦНСП Журавненської селищної ради»

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень