A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбулися спортивні ігри, присвячені відзначенню 10-ої річниці Революції Гідності та Свободи

Дата: 20.11.2023 16:50
Кількість переглядів: 21

Фото без опису

У Журавнівському КЗЗСО школі - ліцеї 19 листопада 2023 року відбулися захоплюючі спортивні ігри, присвячені відзначенню 10-ої річниці Революції Гідності та Свободи. Учні та працівники школи об'єдналися, щоб відсвяткувати цю важливу подію.

Учасники розпочали спортивні ігри виконанням Гімну України. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх тих Героїв, які загинули, захищаючи Україну від рашистських загарбників.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся селищний голова Василь Вітер. Він побажав командам успішної гри, наполегливості та сильного командного духу, та найголовніше - всім нам якнайшвидшої Перемоги над ненависним російським окупантом. «Ми знаємо, що здолаємо все і обов’язково переможемо, бо з нами – Бог і сила правди! Ми виборюємо власну волю, боронимо свою державу та щасливе майбутнє в Україні для наступних поколінь. Пам’ятаймо тих, хто віддав своє життя заради незалежності та процвітання України, заради нас з вами. Пам’ятаймо жертовність учасників Революції гідності та новітніх Героїв російсько – української війни. Дякуємо тим Захисникам і Захисницям, які сьогодн інаближають Перемогу України.», - зазначив голова громади.

Директор КЗЗСО школи - ліцею Надія Цибак побажала учням успіхів у грі та наголосила на важливості спортивних заходів у формуванні та розвитку молодого покоління.

У рамках заходу відбулися музичні виступи від Софії Грицені та Зоряни Гамлій, які заповнили зал звучанням патріотичних пісень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень