A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Правильне і ефективне використання соціальних мереж для допомоги у пошуку родини для дитини – обговорили на тренінгу у Журавненській громаді

Дата: 17.11.2023 11:31
Кількість переглядів: 15

Фото без опису

Цього тижня в Журавнівському КЗЗСО школа ліцей  за сприяння МБО «Партнерство «Кожній дитині» відбувся медіа тренінг «Успішні соціальні мережі: як вести сторінку органів місцевого самоврядування, закладу, установи, щоб її читали. Які мережі допомагають у пошуку родини для дитини».

Тренінг покликаний познайомити представників органу місцевого самоврядування, закладів освіти, охорони здоров’я  та представників громадськості Журавненської громади з ефективними та безпечними інструментами ведення соціальних мереж задля об’єднання зусиль з проєктом «Підтримка дітей раннього віку в умовах війни» у забезпеченні права дитини на виховання у сімейному середовищі, в тому числі евакуйованих дітей Запорізького будинку дитини «Сонечко».

Привітав учасників тренінгу голова селищної ради Василь Вітер, який побажав конструктивного і цікавого діалогу. «Питання забезпечення кожній дитині проживання та виховання в сім’ї було а, сьогодні, в умовах війни, стало ще більш важливим та актуальним. Усі ми маємо зробити максимум для цього. Впевнений, сьогоднішній тренінг дасть можливість знайти додаткові можливості для знаходження родин для дітей із Запоріжжя, які зараз перебувають у нашій громаді. Дякую всім, хто сьогодні організував цей захід для нас»,- зазначив селищний голова. У цьому заході взяли участь 26 представників від територіальної громади.

Представив Проект МБО «Партнерство «Кожній дитині», розповів про його завдання і мету експерт проєкту Володимир Вовк.

Медіа-тренер, редактор, журналіст Юлія Бєглєцова цікаво та змістовно розповіла про те, як правильно писати тексти для сторінки в соцмережах, проаналізувала як є і як має бути, надала поради щодо ефективного та результативного проведення інформаційної кампанії на сторінці соцмережі. Обговорили питання етичного спілкування в мережах, чому це особливо важливо в контексті прав дитини, а також як розпізнати фейки та шахрайство у соцмережах, щоб не обпектися самим і попередити близьких.

Регіональна координаторка Проєкту МБО «Партнерство «Кожній дитині» Рубай Оксана розповіла присутнім про основи процесу пошуку гранту для громади.

Цікаві практичні завдання від тренерів дали можливість учасникам тренінгу покращити свої вміння в написанні текстів для сторінок своїх установ, зрозуміти типові помилки та позбутися неправильних штампів.

Отримані знання, теоретичні та практичні поради від тренерів, стануть корисними і допоможуть досягнути важливої мети - забезпечення права кожної дитини виховуватись у сім'ї. Адже діти України заслуговують на світле майбутнє без наслідків війни!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень