A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З Днем працівника соціальної сфери!

Дата: 05.11.2023 09:52
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Шановні працівники соціальної сфери Журавненської громади!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівника соціальної сфери, який відзначаємо у першу неділю листопада.

Дякую Вам за вашу важливу та потрібну працю, адже Саме Ви щоденно спрямовуєте свої зусилля, професійні знання і практичний досвід для соціального захисту тих, хто цього потребує якнайбільше. Під Вашою опікою та  турботою люди похилого віку, одинокі громадяни, особи з інвалідністю, сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї та всі, хто опинився у складних життєвих обставинах. Сьогодні, в умовах воєнного стану,  на ваші плечі лягла додаткова відповідальність – допомога родинам наших Захисників та Захисниць, внутрішньо переміщеним громадянам, які, рятуючись від війни, знайшли притулок у нашій громаді.

Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла, Ви даєте людям надію, віру, впевненість та допомагаєте  вирішувати важливі соціальні питання.

Високо ціную вашу відповідальність, компетентність, професійність, сумлінність, самовідданість, виваженість, душевну щедрість, сердечність, чуйність, небайдужість до чужого горя і болю. Впевнений, що Ви і надалі слугувaтимете iнтересaм нaшої громaди, надаючи всебічну підтримку тим людям, які є найбільш уразливими та цього потребують якнайбільше.

Сердечно бaжaю Вaм Перемоги та миру, міцного здоров’я, домашнього затишку, невичерпної життєвої енергiї,  сил та наснаги, заслуженої вдячності за ваші чуйні серця, терпіння і турботу. 

Селищний голова           Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень