A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Директор КУ ЦНСП Журавненської селищної ради Ярослава Дашавська нагороджена грамотою Стрийської РВА

Дата: 04.11.2023 19:20
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

Напередодні професійного свята, Дня працівника соціальної сфери, працівників соціальної сфери Стрийщини привітали голова Стрийської РВА Богдан Янко та заступник голови РВА Володимир Швед.

Так, слова подяки від голови Стрийської РВА та грамоту за сумлінну працю, професіоналізм, вагомий внесок у реалізацію державної політики щодо соціального захисту найуразливіших верств отримала директор КУ ЦНСП  Журавненської селищної ради Ярослава Дашавська.

«Ваша професія завжди була важливою, а в умовах воєнного стану, коли, на жаль, збільшується кількість людей, яким потрібна особлива увага, ваша професія стає критично важливою. Сьогодні на ваші плечі лягла додаткова відповідальність – допомога родинам наших Захисників та Захисниць, внутрішньо переміщеним громадянам, які рятуються від жахів бойових дій. Впевнений, що ви і надалі з притаманними вам сумлінням і самовідданістю, спрямовуватимете свої зусилля задля вирішенням найгостріших, найболючіших проблем людей», - зазначив у вітальному слові Богдан Янко.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень