Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Журавненська селищна рада отримала кошти на закупівлю систем оповіщення

Дата: 06.10.2023 10:38
Кількість переглядів: 40

 Фото без опису

 Журавненська селищна територіальна громада одна із учасниць за Комплексною програмою «Безпечна Львівщина» на 2021 - 2025 роки, відповідно до якої проводиться фінансування заходів спрямованих на придбання та встановлення у громадах кінцевого обладнання та сучасних сигнально - гучномовних пристроїв для оповіщення населення на умовах співфінансування з обласного бюджету через Департамент цивільного захисту населення.

На закупівлю систем оповіщення Львівською обласною військовою адміністрацією скеровано кошти в сумі-1013490 (один мільйон тринадцять тисяч чотириста дев’яносто) гривень та Журавненською селищною радою  виділено кошти в сумі 266860 (двісті шістдесят шість тисяч вісімсот шістдесят ) гривень.

На сьогодні по семи старостинських округах: Любшанському, Володимирецькому, Мельницькому, Монастирецькому, Зарічненському, Сидорівському, Чертізькому встановлено об’єктові сучасні системи оповіщення, а також замовлено ще три комплекти систем оповіщення для встановлення в сільських населених пунктах щоб максимально охопити населення. Спільно із визначеною організацією триває завершальна розробка Робочого проєкту системи оповіщення Журавненської селищної територіальної громади із нанесенням локацій розміщення.

 У воєнний час усі системи оповіщення населення повинні працювати оперативно. Після підключення обладнання до системи оповіщення мешканці сіл своєчасно отримують сигнали повітряної тривоги.

  «На жаль, зараз немає безпечного місця в нашій державі ніде, тому забезпечення своєчасним оповіщенням населення незалежно від місця його проживання, підвищення рівня безпеки мешканців громади є першочерговими в діяльності Журавненської селищної ради» - наголосив селищний голова Василь Вітер.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень