Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

ЦНАП Журавненської селищної ради отримав допомогу від ПРООН

Дата: 07.09.2023 11:08
Кількість переглядів: 33


Фото без опису

 З нагоди професійного свята - Дня адміністратора центру надання адміністративних послуг, що відзначається в Україні 6 вересня, ЦНАП Журавненської селищної ради отримав 5 офісних крісел та 2 офісних столи. Щиро дякуємо партнерству для сталого розвитку /ПРООН Ігорю Назару, заступнику голови Львівської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Олександру Кулепіну, Управлінню з питань цифрового розвитку Львівської ОДА Максиму Столярчуку, Галині Тупісь за співпрацю та отримані подарунки.

Привітання з нагоди Дня адміністратора для працівників ЦНАПу Журавненської селищної ради прозвучали в цей день від селищного голови Василя Вітра. Голова громади відзначив професійність, високу якість обслуговування відвідувачів та постійну роботу над удосконаленням надання послуг адміністраторів ЦНАПу і побажав подальших успіхів у роботі.

 Сьогодні жителі громади мають можливість звернутись у ЦНАП Журавненської селищної ради для швидкого і якісного надання необхідних послуг, зокрема, подати документи на отримання субсидій/пільг та інших соціальних виплат. ЦНАП Журавненської селищної ради і надалі продовжуватиме працювати над розширенням переліку адміністративних послуг та їх якістю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень