A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Участь у ветеранському форумі «Українські захисники: єднання сил»

Дата: 25.10.2023 12:47
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

Директор КУ ЦНСП Журавненської селищної ради Ярослава ДАШАВСЬКА взяла участь у ветеранському форумі «Українські захисники: єднання сил» на Львівщині, що об’єднав представників громад, РВА та ГО, які працюють з ветеранами.

Метою ветеранського форуму який відбувся  у Львові 23 жовтня 2023 року було зібрати на одному майданчику представників районних військових адміністрацій, територіальних громад та громадських організацій, які працюють у ветеранському напрямку, представити діяльність громадських організацій та можливість їхнього залучення для реалізації проєктів на рівні РВА та ТГ.

На форумі були представлені презентації діяльності громадських організацій, а також проведені панельні дискусії, під час яких обговорено актуальні питання у ветеранській сфері.

Учасниками форуму стали представники від 68 територіальних громад, 7 районних адміністрацій Львівщини, а також 10 громадських організацій, які працюють з ветеранами: «Родин полеглих Героїв Львівщини», «Гідні ранкового сонця», «Назавжди вірні», «Фенікс.юа», «Об’єднання добровольців», «Метта», «РеХаб», Спортивна асоціація ветеранів війни «Незламний», СУВІАТО (Спілки учасників, ветеранів, інвалідів АТО та бойових дій» та міжнародного благодійного фонду «Маленькі перемоги».

Як наголосив під час форуму керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень, спільними зусиллями необхідно сформувати ефективну систему підтримки ветеранів.«Метою зустрічі є зробити ті маленькі кроки, які дозволять розпочати велику дорогу. Не ветерани мають іти до нас, а ми маємо іти до ветеранів. У ветеранів інша свідомість, яка не завжди сприймається цивільними людьми. Сподіваюся, що спільними зусиллями нам вдасться сформувати ефективну систему, яка би працювала так, щоби відносини між громадським сектором, органами місцевого самоврядування, державною владою формувалися автоматично, життєво, природньо. Впевнений, що люди, які багато чого віддали, щоб у нас все було добре, заслуговують, щонайменше, на більше уваги».

 Інформацію, яка може бути корисною захисникам і захисницям України, можна знайти на сайті Львівської ОВА у розділі «Захисникам і Захисницям» за посиланням: https://loda.gov.ua/project/70266

КУ ЦНСП Журавненської селищної ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень