A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбулась зустріч в рамках проєкту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, у Львівській області»

Дата: 03.10.2023 22:30
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

29 вересня у Журавненській селищній раді пройшов цікавий і корисний захід, який провела фахівчиня Центру «Жіночі перспективи» в рамках проєкту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, у Львівській області», Надія Костіна.

На цю робочу зустріч були запрошені представники усіх дотичних на теренах Журавненської громади структур, які і мають ефективно взаємодіяти як на профілактику, так і на виявлення тих, хто постраждав від торгівлі людьми, для надання їм підтримки і допомоги.

Працівників детально ознайомили з проблемою і ознаками, які можуть вказувати на потенційно постраждалих осіб. Надали матеріали для поширення у найвіддаленіших селах. А також запропонували об'єднати ресурси та зусилля для проведення ефективних інформаційних кампаній для населення з протидії торгівлі людьми.

Отже

Якщо ви постраждали від торгівлі людьми, експлуатації, домашнього або інших видів насильства, ви можете отримати спеціалізовану допомогу!, заповнивши анкету за посиланням https://forms.gle/3iD7s4cVJGBpy8oYA

А також номери телефону Національної безкоштовної гарячої лінії з питань протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів, спеціалісти якої надають консультації тим, хто планує поїхати за кордон, або повернулися в Україну з-за кордону.Консультації надаються безкоштовно та конфіденційно!

527.org.ua – електронні консультації
527 – безкоштовні дзвінки з мобільних телефонів в Україні
0-800-505-501 – безкоштовні дзвінки зі стаціонарних телефонів в Україні
Графік роботи гарячої лінії: пн-нд з 08:00 до 20:00*

Проєкт впроваджується ГО Центр "Жіночі перспективи" завдяки Представництву Міжнародної організації з міграції в Україні IOM - UN Migration, Агентству США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень