Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

У Журавненській громаді триває реалізація проєкту «Допомога та підтримка місцевої громади», що реалізується БО «Благодійний Фонд «Перспектива. Розвиток. Майбутнє»

Дата: 05.10.2023 22:25
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

У рамках проєкту «Допомога та підтримка місцевої громади», що реалізується БО «Благодійний Фонд «Перспектива. Розвиток. Майбутнє», 27.08.2023 року відбулась лекція на тему «Русскій мір та його імперіалістична сутність» в приміщенні Народного дому селища Журавно. Лекцію читав доктор філософських наук, професор Держко Ігор Зеновійович.

Наступним етапом реалізації Проєкту стало проведення вікендів (пятниця - неділя) для внутрішньо переміщених жінок та дітей.

За сприяння селищного голови Василя Вітра, 29 вересня 2023 року відбувся організований виїзд внутрішньо переміщених жінок з дітьми, які проживають на території Журавненської громади, в кількості 29 осіб у с.Мшанець (Стрілківська громада), де на території соціального підприємництва "Мшанецькі колиби" відбувся сімейний реабілітаційний вікенд для тимчасово переміщених людей. Атмосфера неповторної осінньої гірської природи, професійність наданих послуг спеціалістів, що працювали з сім'ями, нові знайомства й друзі, спілкування, цікаві і активні заходи для дітей, сприяли приємному та незабутньому відпочинку.

Всі учасники вікенду залишилися задоволеними від поїздки та повернулись з масою позитивних емоцій та вражень.

Проєкт створено Благодійною Організацією «Благодійний Фонд «Перспектива.Розвиток. Майбутнє.» завдяки отриманому гранту від Програми Підтримка організацій громадянського суспільства в Україні у межах фінансової підтримки Міністерства закордонних справ і справ Співдружності націй та розвитку Великої Британії Foreign, Commonwealth & Development Office. Програма реалізується Crown Agents у партнерстві з International Alert і у співпраці з Crown Agents in Ukraine ents in Ukraine .

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень