A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

До уваги ВПО! Журавненська громада бере участь в проєкті «Допомога та підтримка місцевої громади», що реалізується БО «Благодійний Фонд «Перспектива. Розвиток. Майбутнє»

Дата: 12.09.2023 11:58
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

11 вересня 2023 року відбулась зустріч селищного голови Василя Вітра за участю директора КНП «Журавнівська міська лікарня» Ярослава Овсянецького з представниками БО«Благодійний Фонд «Перспектива. Розвиток. Майбутнє», де обговорювалась участь Журавненської громади в проекті «Допомога та підтримка місцевої громади». Проєкт реалізується БО «Благодійний Фонд «Перспектива. Розвиток. Майбутнє» за підтримки Crown Agents у партнерстві з International Alert і у співпраці з Crown Agents in Ukraine.

Активності проєкту спрямовуються на посилення спроможності громади за підтримки представників уразливих груп, що проживають на території громади.

Так, цільові групи в Журавненській громаді – внутрішньо-переміщені жінки і діти, які проживають на території громади та люди похилого віку.

У рамках проєкту передбачається проведення п’яти вікендів (пятниця - неділя) для тимчасово переміщених жінок та дітей у с. Стрілки, де з ними працюватимуть психологи, юрист та аніматори, проводитимуться тренінги та індивідуальні консультації. Транспортні витрати та перебування повністю фінансуватимуться проєктом.

Також плануються виїзди мобільної оптики у віддалені села громади з метою здійснення комп’ютерної діагностики зору та придбання окулярів коштом проекту для людей похилого віку, малозабезпечених громадян та внутрішньо - переміщених осіб.

На зустрічі обговорили можливість облаштування приміщення на базі КНП «Журавнівська міська лікарня» для групової роботи психолога проєкту з мешканцями громади. Також запланували проведення просвітницьких лекцій на актуальну тематику для жителів громади.

Голова селищної ради Василь Вітер подякував представникам БО «Благодійний Фонд «Перспектива. Розвиток. Майбутнє» за можливість участі в проєкті та висловив впевненість в подальшій співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень