Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З нагоди професійного свята голова селищної ради Василь Вітер вручив Грамоти рятівникам

Дата: 18.09.2023 10:46
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

17 вересня українські рятівники відзначали своє професійне свято – День рятівника. Напередодні цього свята голова Журавненської селищної ради Василь Вітер взяв участь в урочистостях, які проходили на території Стрийського районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області.

За відмінну службу рятувальники були представлені до нагородження грамотами Стрийської районної військової адміністрації та органів місцевого самоврядування.

Голова Журавненської громади Василь Вітер подякував працівникам ДСНС за високу професійну підготовку, відвагу, відданість справі, мужність, рішучість, готовність завжди прийти на допомогу іншим та вручив Грамоти селищної ради.

За самовідданість, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня рятівника Грамотами селищного голови нагороджено:

АНТОНИШИНА Василя Миколайовича - начальника відділення 47 державного пожежно-рятувального поста 16 державної пожежно-рятувальної частини 6 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області;

КОСТІВА Михайла Миколайовича - головного майстра-сержанта служби цивільного захисту, водія 47 державного пожежно-рятувального поста 16 державної пожежно-рятувальної частини 6 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області.

Дякуємо Вам, дорогі рятівники, за те, що віддано і сумлінно служите громаді та своїй країні, надійно тримаєте свій фронт, крок за кроком наближаєте нашу Перемогу!

Міцного здоров'я Вам і вашим родинам, ПЕРЕМОГИ над ворогом та миру, стійкості духу, сил та витримки, як можна менше тривожних викликів і безсонних ночей!

Разом до Перемоги!

 Слава Україні! Слава Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень