Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Зі святом вас, дорогі рятівники!

Дата: 17.09.2023 09:44
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

17 вересня в Україні відзначають День рятівника. Цього дня щиро вітаю співробітників аварійно - рятувальних служб, пожежної охорони, цивільного захисту та інших спеціальних формувань, а також усіх тих, хто, надає допомогу, рятує життя в буквальному сенсі.

Ваша робота – це справжня місія, місія допомоги всім тим,. хто її потребує. Ризикуючи своїм життям, ви першими дивитеся в очі небезпеці під час пожеж, повеней, снігопадів та інших стихійних лих, приймаєте відповідальні рішення від яких залежать добробут, здоров'я і життя людей. Те, що для звичайної людини є подвигом, для вас – повсякденна робота, яка не знає вихідних і потребує величезної витривалості, відваги та самовіддачі.

Сьогодні, в час війни з російським ворогом, ви на рівні із військовими та медиками стоїте на захисті нашої держави, долаючи наслідки ворожої агресії – гасите пожежі, рятуєте людей з-під завалів, виносите з вогню, знешкоджуєте російські боєприпаси, відновлюєте критичну інфраструктуру та мережі….

Дякую вам і низько вклоняюся за вашу віддану, важку, щоденну працю, жертовність, мужність, готовність до боротьби, за гарячі серця, сильну волю і незламну віру!

Дякую щиро за те, що надійно тримаєте свій фронт, крок за кроком наближаючи нашу Перемогу! Переконаний, що ви й надалі віддано і сумлінно служитимете обраній справі на благо нашої громади та України!

Міцного здоров'я Вам і вашим родинам, ПЕРЕМОГИ над ворогом та миру, достатку, бадьорого духу, сил та витримки! Нехай поруч завжди будуть надійні і сміливі товариші, а вдома нехай завжди чекає любов, тепло і затишок. Хай береже Вас Господь і захищає від щоденних небезпек!

Із професійним святом!

Селищний голова         Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень