A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З Днем фізичної культури та спорту!

Дата: 09.09.2023 21:09
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Шановні працівники фізичної культури, тренери, спортсмени!

Щиро вітаю вас із Днем фізичної культури і спорту, святом, яке традиційно відзначається в Україні у другу суботу вересня!

Ваша цілковита відданість спорту, професійне ставлення до улюбленої справи, працелюбність, вміння досягати результату є прикладом та орієнтиром для тих, хто тільки на початку спортивного шляху і для всіх шанувальників спорту. Ви є взірцем для підростаючого покоління. Розвиваючи фізичну культуру, формуючи у дітей та молоді здоровий спосіб життя, відповідальне ставлення до свого здоров’я, ви забезпечуєте надійну опору успішного майбутнього нашої громади та нашої держави.

Війна з російськими окупантами сьогодні переконливо довела, що фізична міць, здорове тіло, непохитність та воля до перемоги, витривалість є дуже важливими факторами для боротьби з ворогом. Заняття фізичною культурою і спортом дозволяє загартувати характер і волю, навчає не здаватися та долати всі перешкоди та труднощі.

Ми гордимося досягненнями наших спортсменів, які прославили Україну на весь світ. Але сьогодні ми ще більше пишаємося тим, що зі зброєю в руках вони стали на захист свободи та незалежності нашої держави та невтомно женуть рашистів з нашої землі. Від усього серця дякуємо їм!

Отож сьогодні, у День фізичної культури і спорту, бажаю вам міцного здоров’я, миру, родинного щастя, витримки та сил, здійснення всіх задумів та планів. Усім нам якнайшвидшої Перемоги над ворогом!

Будьмо сильними і незламними! Переможемо!

Селищний голова                  Василь Вітер


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень