Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбулась виїзна зустріч з родинами загиблих та зниклих безвісти Оборонців громади

Дата: 13.09.2023 15:04
Кількість переглядів: 549

Фото без опису

За дорученням селищного голови Василя Вітра, 12 вересня 2023 року відбулася виїзна зустріч з родинами військовослужбовців нашої громади, які загинули або пропали безвісти за особливих обставин.

Заступник селищного голови Ярослав Ягніщак, начальник Центру надання адміністративних послуг селищної ради Оксана Фартушок, староста Мельницького старостинського округу Іван Стехнович, староста Любшанського старостинського округу Іван Шваничик та староста Монастирецького старостинського округу Василь Федоляк відвідали родини зниклих безвісти військовослужбовців, а саме: сім’ю Романа Стручинського с.Любша, сім’ю Ярослава Николишина с. Мельнич, сім’ю Віктора Літинського с.Которини, та сім'ю загиблого воїна Василя Данилишина, с. Мазурівка.

У ході зустрічі надали ґрунтовні роз’яснення щодо алгоритму дій родичів у випадку, коли військовослужбовець зник безвісти, соціального та правового захисту членів сімей загиблих або зниклих безвісти військовослужбовців, отримання пільг на житлово-комунальні послуги, оформлення пенсії по втраті годувальника та інші соціальні пільги, доступні членам родин відповідно до чинного законодавства України.

За результатами зустрічі представники влади та родини загиблих та зниклих безвісти Оборонців домовилися про подальшу спільну взаємодію у вирішенні проблемних питань.

Схиляємо голови перед батьками, дружинами, дітьми Захисників Вітчизни, які боронять нашу державу від ненависного ворога, молимося про якнайшвидшу Перемогу та їх повернення додому живими та неушкодженими. У вічному боргу ми перед сім’ями наших мужніх Героїв, які загинули, відстоюючи незалежність, волю та свободу України.

Як наголошує селищний голова Василь Вітер, наше завдання – максимально допомогти сім’ям наших загиблих та зниклих безвісти Захисників, спростити та полегшити їм процедуру отримання соціальних пільг і виплат, вирішити нагальні проблемні питання, які виникають. Тому такі зустрічі будуть проводитись постійно.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень