Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади

Дата: 12.09.2023 15:22
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

Відділ освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Журавненської селищної ради оголошує конкурс на посаду директора Комунального закладу позашкільної освіти «Будинок дитячої та юнацької творчості» Журавненської селищної ради Львівської області/

Місцезнаходження закладу позашкільної освіти: смт Журавно, вул. Зелена, 5.

Умови оплати праці: відповідно до штатного розпису.

Керівником комунального закладу позашкільної освіти може бути особа, яка є громадянином України, має вищу освіту та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню посадових обов’язків.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, особисто подають з 13.09.2023 до 12.10.2023  включно такі документи:

1) заява про участь у конкурсі з поданням згоди на обробку персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» ;

2) особовий листок з обліку кадрів, автобіографія;

3) копія паспорта громадянина України;

4) копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

5) державний сертифікат про рівень володіння державною мовою;

6) копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на день їх подання;

7) довідка про відсутність судимості;

8) довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

9) мотиваційний лист, складений у довільній формі;

10)фотокартка розміром 4х6.

Особа може надати інші документи, які можуть підтверджувати її професійні та моральні якості.

Претендент має право відкликати свою заяву та документи, повідомивши про це письмово голову конкурсної комісії.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

 

Документи приймаються за адресою: смт Журавно, пл. С. Бандери, 2, відділ освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Журавненської селищної ради. 

Дата, час і місце конкурсного відбору: 17 жовтня 2023 року, початок  о 09.00, за адресою: смт Журавно, пл. С. Бандери,2 , відділ освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Журавненської селищної ради.

Конкурс складається з таких етапів:

1) прийняття рішення про проведення конкурсу;

2) оприлюднення оголошення про проведення конкурсу;

3) прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі;

4) перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам;

5) допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі;

6) ознайомлення кандидатів із закладом позашкільної освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування закладу;

7) проведення конкурсного відбору;

8) визначення переможця конкурсу;

9) оприлюднення результатів конкурсу.

Відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

- перевірки на знання Конституції України, Кодексу Законів про працю України, Законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про позашкільну освіту», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про доступ до публічної інформації», «Про запобігання корупції», «Про захист персональних даних» та інших нормативно – правових актів у сфері освіти;

- перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;

- публічної та відкритої презентації державною мовою плану розвитку закладу, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведення презентації;

- співбесіди.

Перевірка на знання законодавства відбувається у формі письмового тестування. Тестове завдання включає 30 тестових питань.

Кожне питання повинно передбачати чотири варіанти відповіді, одна з яких є правильною.

Тестування складається державною мовою.

Загальний час для проведення тестування становить 40 хвилин.

Кандидати, які за результатами тестування набрали менше 20 балів, є такими, що не пройшли тестування та не можуть бути допущені до наступного етапу конкурсу.

Кандидати, які дали правильну відповідь на 21-26 тестових питань отримують 1 бал, на 27-30 тестових питань отримують 2 бали.

Співбесіда проводиться з метою комплексної перевірки кандидатів на відповідність професійній компетентності, оцінки комунікаційних якостей та вміння приймати рішення.

Конкурсна комісія визначає результати співбесіди. Для оцінювання результатів співбесіди використовується така система:

2 бали виставляється кандидатам, які виявили глибокі знання та успішно відповіли на всі запитання членів конкурсної комісії, надавши повні та змістовні відповіді;

1 бал виставляється кандидатам, які надали неповні відповіді.

 

Визначення результатів співбесіди здійснюється кожним членом конкурсної комісії індивідуально та вноситься до відомості про результати співбесіди. Остаточною оцінкою у балах за співбесіду є середнє арифметичне значення індивідуальних оцінок членів конкурсної комісії .

Визначення остаточних результатів конкурсу здійснюється у балах, як середнє арифметичне значення індивідуальних оцінок. Сума таких оцінок є підсумковим рейтингом кандидата, за допомогою якого визначається переможець конкурсу.

Конкурсна комісія упродовж трьох робочих днів після завершення конкурсного відбору визначає переможця конкурсу або визнає конкурс таким, ще не відбувся, та оприлюднює результати конкурсу на офіційному веб-сайті Журавненської селищної ради.

Особа, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору – Артемчук Роман Васильович, тел. 0974341494, електронна адреса: [email protected].

Примірний перелік питань для проведення конкурсу на посаду директора Комунального закладу позашкільної освіти «Будинок дитячої та юнацької творчості» Журавненської селищної ради Львівської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень