A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З турботою про учнів: наша громада отримала ще один новенький «Школярик»

Дата: 31.08.2023 20:02
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Сьогодні, 31 серпня 2023 року, голова Журавненської селищної ради Василь Вітер та начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Журавненської селищної ради Роман Артемчук отримали від заступника начальника Львівської ОВА Івана Собка ключі та документи на новий автобус "Школярик" для учнів громади. Загалом 20 громад отримали нові шкільні автобуси.

Вартість одного «Школярика» становить 2 мільйони 944 тисячі гривень. Співфінансування закупівлі автобусів відбувалося з трьох джерел: обласного бюджету, державного та бюджетів територіальних громад області. Так, із бюджету Журавненської селищної ради у рамках співфінансування на придбання «Школярика» для громади було виділено 20% від його вартості, що складає - 590000 грн.

Новий  шкільний автобус придбаний для Сулятицького КЗЗСО І-ІІІ ст. Журавненської селищної ради. Автобус возитиме школярів із сіл Володимирці, Подорожнє, Сидорівка, Крехів до навчального закладу с. Сулятичі.

Василь Вітер зазначив: «Наші діти стикнулися з страшними реаліями розв’язаної російською федерацією війни з Україною, та вони – неймовірні, справжні патріоти рідної землі, роблять все, що можуть на рівні з дорослими і навіть більше для допомоги нашим ЗСУ, для Перемоги над ворогом. Попри все перед ними стоїть сьогодні основне завдання – навчатися, здобувати освіту. Ми повинні забезпечити усі передумови для проведення якісних освітніх процесів, адже від підростаючого покоління залежить майбутнє України. Придбання «Школярика» - один з важливих кроків, що дозволить покращити якість та доступність освітніх послуг в громаді. Ми й надалі, попри обмежені можливості нашого бюджету, враховуючи проблеми, пов’язані з війною, докладатимемо максимум зусиль, щоб покращити умови  та якість навчання наших дітей».

 Голова громади висловлює щирі слова вдячності голові Львівської обласної військової адміністрації Максиму Козицькому, заступнику голови Львівської ОВА Івану Собку, директору Департаменту освіти і науки Львівської ОВА Олегу Пасці та всім, хто сприяв у вирішенні питання придбання нового «Школярика» для учнів нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень