Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Щодо пільгового медичного обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи

Дата: 02.08.2023 08:51
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

Статтями 20-22, 30 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» передбачено право на безплатне придбання ліків за рецептами лікарів та безплатне позачергове зубопротезування для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Розуміючи актуальність та важливість порушеного питання, розпорядженням Львівської обласної державної адміністрації затверджено Порядок використання коштів на пільгове медичне обслуговування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи від 07.04.2021 №269/0/5-21.

Відповідно до розпорядження Львівської обласної державної адміністрації від 30.11.2022 № 651/0/5-22ВА «Про обласний бюджет Львівської області на 2023 рік» з обласного бюджету передбачено 4 млн грн на пільгове зубопротезування та пільгове придбання ліків для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, з яких відповідно до кошторисних призначень Журавненській селищній раді на послуги по забезпеченню ліками за пільговими рецептами лікарів передбачено 12240,00 грн.

Додатково повідомляємо про те, що Журавненська селищна рада уклала договір про забезпечення лікарськими засобами за пільговими рецептами лікарів громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, з Приватною фірмою Аптека  «ВЕСТФАРМ», яка знаходиться за адресою: вул. Антонича Б-1, буд. 26, кв.1, м. Львів.

За додатковою інформацією просимо звертатися в Журавненську селищну раду за адресою: пл.С.Бандери, 2, смт. Журавно, Стрийський район, Львівська область, тел. (03239) 7-23-18.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень