A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Сільгоспвиробники органічної продукції можуть скористатися підтримкою з обласного бюджету: детальніше

Дата: 09.08.2023 22:08
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Департамент агропромислового розвитку Львівської ОВА продовжує інформувати сільськогосподарських виробників органічної продукції області про фінансову підтримку з обласного бюджету у вигляді субсидії на одиницю оброблюваних угідь.

«Львівщина – єдина серед регіонів України затвердила програму підтримки місцевих виробників органічної продукції. На регіональному рівні у поточному році з обласного бюджету виділено 1 млн. гривень на підтримку наших операторів органічного виробництва», - прокоментувала Тетяна Гетьман, директорка департаменту.

За умовами програми отримати фінансову підтримку можуть суб’єкти підприємництва, що провадять виробничу діяльність у сфері органічного виробництва, підтверджену відповідними сертифікатами, які видані сертифікаційними органами-резидентами України у 2023 році.

Фінансова підтримка надається на одиницю оброблюваних угідь з розрахунку 5000 грн на 1 гектар посіву та/або насаджень органічних сільськогосподарських культур, але не більше 150 тис. грн одному суб’єкту підприємництва.

Детальніше з умовами участі у програмі, переліком та формами документів органічні виробники можуть ознайомитись за посиланням та звертатись за контактними телефонами: (032)255-50-62, (066) 718 09 18.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень