Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Акція "Запобігти. Врятувати. Допомогти" в Журавні

Дата: 31.07.2023 21:40
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Нещодавно працівники Стрийського районного управління Головного управління ДСНС України у Львівській області провели в селиші Журавно надзвичайну акцію під назвою "Запобігти. Врятувати. Допомогти".

Рятувальників з нетерпінням очікували діти, адже, без сумніву, дуже цікаво малечі побачити  техніку та спеціальне обладнання, яке мужні рятувальники використовують у своїй роботі.

На початку, працівники пожежно-рятувальної служби розповіли присутнім про правила поведінки під час пожеж та навчили правилам безпечної поведінки при знаходженні вибухонебезпечних предметів або схожих на них підозрілих предметів. Маленькі учасники акції уважно слухали кожну важливу пораду вогнеборців, спостерігали за демонстраціями, вбираючи в себе цінні знання про безпеку.

Та найбільше захоплення викликало знайомство з рятувальною технікою та обладнанням. Загадковий світ рятувальних інструментів оживав очима дітей, коли вони з допомогою рятувальників могли спробувати гасити умовну пожежу за допомогою пожежного обладнання з подачею води з пожежного автомобіля, приміряти на собі захисний шолом та побути за кермом пожежного автомобіля.

Тепер діти знають, як уберегтися від небезпеки та бути обережними у будь-якій ситуації. Також вони мали змогу на власні очі побачити, як виглядає робота рятувальників та наскільки важлива та необхідна їхня професія для нашого суспільства.

Акція "Запобігти. Врятувати. Допомогти" стала важливою подією, що об'єднала маленьких друзів і рятувальників в спільному бажанні зробити світ кращим та безпечнішим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень