Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ПРОЕКТУ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ

Дата: 24.07.2023 12:48
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ПРОЕКТУ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ: «Детальний план земельної ділянки за межами населеного пункту смт. Журавно для реконструкції та розширення кладовища»

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (із змінами), Журавненська селищна рада повідомляє про проведення громадських слухань містобудівної документації: «Детальний план земельної ділянки за межами населеного пункту смт. Журавно для реконструкції та розширення кладовища»

Замовник містобудівної документації: Виконавчий комітет Журавненської селищної ради.

Розробник містобудівної документації: ТзОВ «Карпати Арх-Проект»

Підстава для розроблення: Рішення 23 сесії VIII скликання селищної ради від 23.03.2023 року № 23-25 «Про надання дозволу на розроблення проєкту «Детальний план територій земельної ділянки за межами населеного пункту смт. Журавно для реконструкції та розширення кладовища».

Основна мета розробки детального плану території: визначає планувальну організацію і розвиток території за межами населеного пункту без зміни функціонального призначення цієї території, уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, просторової композиції параметрів забудови та ландшафтної організації частини території населеного пункту або території за його межами; формування принципів планувальної організації забудови.

Основні техніко-економічні показники: площа ДПТ 4.137 га, площа земельної ділянки 17,199 га.

З техніко-економічними показниками проекту детального плану території та його графічною частиною можна ознайомитись в Журавненській селищній раді за адресою: 81780, Львівська область, Стрийський район, смт Журавно, пл. Ст. Бандери, 2, відділ комунальної інфраструктури, житлово-комунального господарства, інвестицій.

Адреса, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження): 81780, Львівська область, Стрийський район, смт Журавно, пл. Ст. Бандери, 2 або на електронну пошту: e-mail [email protected].

Строк подання і строк завершення розгляду пропозицій: в період з 24 липня 2023 року по 22 серпня включно 2023 року.

Громадські слухання відбудуться: 25 серпня 2023 року о 12 год. 00 хв. за адресою: 81780, Львівська область, Стрийський район, смт Журавно, пл. Ст. Бандери, 23 (актовий зал Народного Дому (Ратуша)).

Пропозиції до проектів містобудівної документації: Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Пропозиції подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.

Додатки:

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ земельної ділянки за межами населеного пункту смт. Журавно для реконструкції та розширення кладовища.

ЗВІТ ПРО СТАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ детального плану території земельної ділянки  за межами населеного пункту смт. Журавно для реконструкції та розширення кладовища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень