Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбулись установчі збори з формування складу молодіжної ради при Журавненській селищній раді

Дата: 07.07.2023 18:56
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Чудові новини для усіх молодих активістів Журавненської громади!

Установчі збори з формування складу молодіжної ради при Журавненській селищній раді відбулися 3 липня 2023 року і стали великим кроком вперед у бажанні розвивати молодіжну політику. 

До складу Молодіжної ради ввійшли амбітні та енергійні молоді люди, яких обʼєднала одна мета - працювати над розвитком та втіленням ідей.

 Установчі збори відбулися в адміністративній будівлі Журавненської селищної ради і розпочалися величним Гімном України та Хвилиною мовчання за всіма загиблими у російсько-українській війні.

Отець Остап Юрів поблагословив і окропив свяченою водою всіх присутніх, побажав процвітання та успішної роботи молоді.

Голова територільної громади Василь Вітер привітав усіх членів молодіжної ради, наголосивши: «Ми зараз всі єдині, як ніколи».

Зазначимо, керівництво Журавненської селищної ради  активно підтримало ініціативу молоді громади щодо створення та функціонування в Журавненській громаді молодіжної ради, що сприятиме взаємодії виконавчих органів селищної ради та молоді Журавненської громади, забезпечуватиме узгодженість дій у вирішенні питань, пов'язаних із життям молоді та її участю в усіх сферах життя громади, організації та проведенні молодіжних заходів та інформаційно-навчальної роботи серед молоді громади.

Упродовж зустрічі вислухали різні пропозиції та ідеї від учасників, що стосувалися різних аспектів молодіжного життя: освіти, культури, спорту, дозвілля, соціального розвитку та ін.

 Одним із найголовніших результатів зборів стало обрання голови Молодіжної ради. Двоє талановитих лідерок, які виявили інтерес та зобовʼязання стати голосом молоді, працювати над впровадженням ідей, виявили ініціативу податися на голову Молодіжної ради - Аліна Дубець та Христина Ковалишин. «Найкращий час діяти - це зараз. Не відкладайте свої ідеї та плани на потім. Починайте зараз і робіть кроки до своїх мрій»,-такими мотивуючими рядками завершила свою промову Аліна, а Христина зазначила: «Все в наших руках, тому їх ніколи не можна опускати». Більшістю голосів головою Молодіжної ради обрано Аліну Дубець, волонтерку, активну учасницю громадського життя, студентку КНУ ім.Т.Шевченка. 

Обрано також склад Молодіжної ради.

Установчі збори стали лише початком шляху.

 Молодіжна рада вже розпочала роботу над планом дій та проектами.

Не бійтеся своїх мрій і сміливо йдіть до мети!

Протокол Установчих зборів для формування складу молодіжної ради при Журавненській селищній раді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень