Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2023 12:44
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

Шановна громадо!

Щиро вітаю всіх з визначним державним святом – Днем Конституції України!

Цього дня, 27 років тому, Верховна Рада ухвалила Основний Закон країни, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.

В Основному Законі закріплений суверенітет та територіальна цілісність Української держави. А захист цієї норми Конституції є найважливішою функцією держави і справою всього Українського народу. І українці вже майже десять років боронять від російської агресії незалежність, суверенітет, територільну цілісність України, захищають свободу, волю та майбутнє своєї країни.  

Віримо, що разом, в єдності, згуртованості, завдяки мужності і героїзму українських Захисників і Захисниць, вже скоро ми переможемо у цій боротьбі.

Нехай наша Конституція буде фундаментом, на якому ми будуємо правову, справедливу, демократичну, суверенну, незалежну і сильну державу, повноцінну учасницю спільноти демократичних країн Європи і світу.

У день національного свята бажаю усім сили, мужності, незламності, мудрості, вірності, непохитності, єдності, миру, добра та щастя в кожній родині.

Зі святом Вас!

Переможемо!

Слава Україні! Героям Слава!

Селищний голова   Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень