Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Виділено одноразову матеріальну допомогу потребуючим мешканцям громади

Дата: 22.06.2023 18:51
Кількість переглядів: 363

 Фото без опису

На черговому засіданні комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів місцевого бюджету, яке відбулось 19 червня 2023 року під головуванням першого заступника селищного голови Світлани Самсонової, розглянуто. 9 заяв мешканців Журавненської громади щодо надання матеріальної допомоги.

 У результаті обговорення та вивчення усіх наданих заявниками документів, відповідно до Положення про порядок надання матеріальної грошової допомоги, комісія прийняла рішення про виділення коштів із бюджету селищної ради для надання одноразової матеріальної допомоги двом мешканцям громади на лікування та одному заявнику - на поховання.

 Також, відповідно до рішення членів комісії, питання надання матеріальної допомоги на лікування шістьом жителям громади було винесено на розгляд чергового пленарного засідання 25 сесії 8 скликання Журавненської селищної ради, яке відбулось сьогодні, 22 червня 2023 року. Заявникам надано одноразову матеріальну допомогу одноголосним рішенням депутатського корпусу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень